DESPRE NOI

în câteva cuvinte...

La Intransigent, nu facem compromisuri la calitate. Suntem o echipă de IT-iști pasionați și experimentați, care oferă o gamă largă de servicii pentru întreprinderile mici și mijlocii. Indiferent dacă aveți nevoie de design web, dezvoltare web, găzduire site, echipamente hardware, dezvoltare software, SEO sau online marketing , avem abilitățile și instrumentele necesare pentru a realiza acest lucru.

Credem că fiecare proiect IT ar trebui să fie unic, receptiv și ușor de utilizat. De aceea, lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a le înțelege nevoile, obiectivele și viziunea. Apoi creăm o soluție personalizată care corespunde așteptărilor și bugetului lor.

De asemenea, oferim asistență și întreținere continuă pentru a ne asigura că proiectul dvs. online rămâne la zi, securizat și optimizat. Suntem întotdeauna gata să vă ajutăm cu orice probleme sau întrebări pe care le puteți avea pe parcurs.

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere și creativ, nu căutați mai departe decât Intransigent. Suntem încrezători că putem oferi cele mai bune rezultate pentru prezența dvs. online și pentru nevoile dvs. informatice.

Contactează-ne astăzi și hai să începem proiectul de vis!